Bäckatorpsskäggets hemsida

Mitt på dagen den 28 september fick Ztina sin andra kull valpar. Det blev 4 hanar o 1 tik. Både valpar o tiken mår jättebra. Ev finns det en hane som inte är tingad.
Idag vid en ålder av 6 månader har lilla Zaga flyttat till sin foderfamilj i Örebro. Önskar er Stort lycka till med Zaga, och hoppas att hon blir en stjärna på agilitybanorna framöver. Hon bor nu hos Emma och Mickel, samt dottern Vintra
Kvar i kenneln stannade tiken Zaga tills vidare. Hon kommer ev läggas ut på foder framöver.
Till Ann i Stockholm har Milou flyttat. Där bor sedan tidigare Loke som blir 2 år i januari. De har redan blivit bra kompisar. Stort lycka till med båda vovvarna som båda kommer härifrån.
Till Örebro har lille Frazze flyttat. Han bor hos Veronica och Jan-Olof och sonen David, (som inte var med och hämtade valpen). Önskar er Stort lycka till med lille Frazze
Hos Mel'en i Uppsala fick lilla tiken Luna flytta. Där har hon en hundkompis som heter Poppe, som bor hos Mal'ens mamma. Hoppas att ni får ett långt och härligt liv tillsammans
Den första vovven i denna kull, flyttade till Trollhättan till Annette o Christer. Önskar er Stort lycka till med lille Zigge.
Bilden är från 16 oktober, den dagen Ztina fick sina småttingar. 2 tikar o 3 hanar.❤❤💙💙💙

Detta är Ztina's blogg. Ztina bor med sin fodervärd, Ingela i Hjo. Just nu är hon hos mig då hon just fått 5 små valpar. Det blev 2 tikar och 3 hanar. Hela valpningen va över på 2,5 timmar och allt gick otroligt bra. Både tik och valpar mår bra. Hon är otroligt mån om sina valpar, så en jätteduktig valptik. 

Pappa till valparna är min hane Zigurd, CrownWhite's KingSigurd,  regnummer SE53075/2019.

Ztina är utställd 1 gång fick då Exellent, CK, reservcert och nordic reservcert. Hon har gjort BPH med väldigt gott resultat. Bilden här är på Ztina med sina rosetter från utställningen. 

Hennes regnummer är SE13773/3020. I stamtavlan heter hon Bäckatorpsskägget Zaphina's Zäta,

Hennes matte har en tanke om att utbilda henne till räddningshund. 

Senaste kommentarer

02.11 | 11:23

Hejsan Ja valparna är 4 veckor och alla är tingade. Är ni intresserade av ...

02.11 | 09:31

Hej! Vi har sett att du har en kull planerad på Höst, har valparna kommit ä...

19.05 | 17:27

Just nu har jag inga vita valpar, men till hösten kommer jag och få...

19.05 | 17:20

Hej! Vi är ute efter en vit hane, har ni några vita valpar till salu mvh Janne