Bäckatorpsskäggets hemsida

Zita's blogg

Då har lilla Zilja, Bäckatorpsskägget Zita's Zilja, flyttat hem till sin foderfamilj i Kumla. Där finns matte Jennie, husse Johan och barnen Svea och Ebba som är med på bilden. I familjen finns även döttrarna Felicia och Elionore. Grattis till er finns Zilja och hoppas ni får mycket glädje med henne.
Här har vi valpen Zture som nu bor i Karlstad tillsamman med Margatetha och Vivianne. Lycka till med alla upplevelser ni ska få tillsammans.
Dagen efter att Rufus åkte så flyttade lille Zudden hem till Helene och Anders i Lindome. Lycjactill med er fina vovve och hoppas ni får många fina upplevelser tillsammans
De första som kom för att hämta hem sin lilla valp var Caroline och Josef, samt lillmatten Hedvig. Deras valp fick namnet Rufus och han bor nu i Kristinehamn. Önskar er Stort lycka till med lillen. Hoppas ni får många trevliga/roliga stunder tillsammans.

Den 26 januari 2022 fick Bäckatorpsskägget Zaphina's Zooma, Zita, sin andra kull valpar. Även denna gång fick hon 4 valpar, 3 Hamar och 1 tik. Både tik och valpar mådde bra under hela valptiden. Själva valpningen gick otroligt bra. 

Lilla Luna har flyttat till Kumla till Karin och Johan med döttrarna Moa och Juni. Hon är såld med bibehållen avelsrätt. Så hoppas att det blir en fin och trevlig liten vovve, vilket hon har stora förutsättningar till i denna familj. Lycka till!
I Askersund bor Magdalena och Robert och lillmatte Millan. Dit har Frasse flyttat. Har får där en storebror som heter Freddy och kommer också från denna kennel. Stort lycka till!
Till Örsundsbro har Zigge flyttat och bor nu med Riitta och Nils-Bertil i Grönvall. Hoppas ni får många underbara stunder tillsammans. Lycka till!
Här har vi familjen Annika och Thomas med sönerna Robert o Gustav, som nu har en ny familjemedlem i Zylve. De bor i Örebro, och jag önskar er stort lycka till med lillkillen.
Den 26 januari fick Zita sina valpar. Det blev 4 st, 3 hanar o 1 tik. Både valparna och Zita mår jättebra. Det va en väldigt lugn tik som fick sin första kull valpar. Så glad att jag fått låna in denna tik av Leif. Hon kommer från min uppfödning, så jag känner ju till henne sedan tidigare. Alla valparna är tvingade.

Det står nu helt klart att Zita väntar valpar v 4. Ska bli spännande att följa denna kombination, som jag hoppas på fina, rastypiska, positiva valpar. De kommer vara leveransklara v 12.

Detta är Zita, Bäckatorpsskägget Zaphina's Zooma, tillsammans med sin husse Leif. Här är hon på inofficiell utställning som Örebro Läns Kennelklubb anordnade. Då blev hon BIG 3, (bäst i grupp 3:a). Hon är rastypisk dvärgschnauzer med bra proportioner och superbra sträv, vit päls. Hon är nu parad med Lakej's Bernhard from The Meadow. Mer och läsa om Bernhard finns på hans sida. Zita's regnr är SE22037/2018 Bernhard's regnr är SE24669/2018. Denna tik har Chottans Cotton Alice, Zaphina, som mamma och Joydags Daydreamer In White, Dixon, som pappa. Mamman har jag ägt och tagit tre kullar på. Dixon, pappan äger jag ff. Zita är nu parad och förhoppningsvis väntar vi valpar v 4. Zita har gjort BPH, beteende- och personlighetsbeskrivning hund, med jättefint resultat. Resultatet finns att läsa på Svenska Kennelklubben hemsida, under fliken hunddata.

Senaste kommentarer

02.11 | 11:23

Hejsan Ja valparna är 4 veckor och alla är tingade. Är ni intresserade av ...

02.11 | 09:31

Hej! Vi har sett att du har en kull planerad på Höst, har valparna kommit ä...

19.05 | 17:27

Just nu har jag inga vita valpar, men till hösten kommer jag och få...

19.05 | 17:20

Hej! Vi är ute efter en vit hane, har ni några vita valpar till salu mvh Janne