Bäckatorpsskäggets hemsida

Tävlingsresultat 2019

Den 5/10 va vi till Nässjö och Höglandets BK och tävlade rallylydnad i fortsättningsklassen. Även denna gång gick det jättebra. På bana A vann vi på 93 p på bana B kom vi 2:a på 95 p. Nu är vi klara i fortsättnibgsklassen också, så till våren/sommaren blir det debut i avancerad klass. Men först ska Bäckatorpsskägget Zcilla's Zyril, Zyril vara mammaledig. Och jag hoppas på många fina små bebbar efter henne. Nu har hon tre titlar, LD startklass, RLD N och RLD F.
Den 28/9 va jag till Degerfors och tävlade rallylydnad fortsättningsklass för första gången med Zyril. Första rundan fick hon 99p av 100 möjliga och vann. Andra rundan fick hon 100p och vann även den. Så otroligt nöjd med min fina Zyril. Hon kan leverera.🎖🏆❤🌹🐕
Den 21/9 va jag till Kvinnersta utanför Örebro på inofficiell utställning med Zélynn. Hon fick en underbar kritik, fick HP och blev BIR-valp. Sedan placerade hon sig som 2:a i gruppen. Så otroligt nöjd med kritiken som ni kan läsa på nästa bild.
Den 15/9 var jag till Gimo och ställde ut Zyril. Och hon tyckte det va så jätteroligt så hon visade sig verkligen från sin bästa sida.i hård konkurrens med 5 tikar som alla fått exellent och CK, fick hon sitt första Cert. Så otroligt glad över denna lilla tjej som inte bara kan visa framfötterna på tävling, hon är även väldigt snygg!.
Detta är kritiken från Gimo, där hon kom 1:a I konkursen av 6 ck-hundar och fick exl, CK och Cert. Med superfin kritik! Därefter blev hon BIM, bäst i motsatt kön.
Även en 14/9 blev det lydbadsklass 1 för Zaphina och Zyril. Inga toppresultat då heller, men de placerade sig som 1:a och 2:a även den tävlingen
Den 8/9 tävlade vi lydnad i klass 1 igen. Både Zaphina och Zyril startade. Inga toppresultat, men de placerade sig som 1:a och 2:a.
Den 1/9 va jag med Zyril och tävlade rallylydnad nybörjarklassen i Laxå. På första rundan fick hon 98p och kom 1:a, andra rundan fick hon 94p och kom 2:a. Två jättefina rundor. Snyggt jobbat!.
Den 17/8 debuterade Zyril i allylydnad nybörjarklass på Örebro hundsällskap. Första rundan fick hon 98p av 100 möjliga och kom 2:a. Den andra rundan fick hon full pott och kom 1:a. Snyggt jobbat!
Jag ställde också ut Zaphina i Askersund. Hon fick äntligen sitt 3:de Cert och blev därmed Svensk utställningschampion. Min första i kenneln. Så stolt! Kritiken finns på nästa bild.
I Askersund ställde jag ut Zyril. Hon fick Very Good, och blev 1:a av fyra hundar i sin klass.

Den 10 maj va vi och tävlade på Knottebo BK i oydnadsklass 1. Ingas lysande resultat för någon av dem.  Zaphina fick ihop 214,5p och Zyril 220,5.

Dagen efter att vi tävlat lydnad så åkte vi till Västerås på utställning. Där fick hon Very Good och kom 3:a i öppenklassen. Men vad gör det när matte vet att hon har världens bästa Zyril. Tack Bisse Falk för den fina bilden.
Den 26/4 va vi till Askersund och tävlade i lydnadsklass 1. Zaphina's resultat lämnar vi därhän men Zyril visade framtassarna ordentligt. Av 11 starter kommer hon 1:a med hela 279 poäng och ett förstapris. Matte så stolt över sin lilla tjej.😊
Den 14/4 var jag ned Zaphina och Zyril till Örebro hundsällskap , ÖHSBK och tävlade i oydnadsklass 1. Zyril kom 2:a på 232,5p och Zaphina kom 3:a på 206p.
Här ser ni protokollet från Askersunds tävlingen den 26/4 där Zyril kom 1:a av 11 starter.😊
På långfredagen den 19/4 hade min hemmaklubb en skojtävling. Alla startade i startklassen i lydnad. Tävlingen bestod av störning i form av en påskkärring och påskagubbe som på olika sätt störde ekipaget under tävlingen. Av 16 starter kom ZåBra 2:a, Zyril 4:a, Zcilla 5:a och Zaphina 7:a. Alla med uppflyttningspoöng.
Den 23/3 hade vi KM i rallylydnad på min hemmaklubb. I nyb/forts.klassen kom Zyril 4:a av 10 starter. Hennes första start i tävlingssammanhang och anda gången hon gick en hel bana. I avancerad/mästarklassen kom ZåBra 3:a (det är hon på bilden) Zaphina kom 5: och Zcilla kom 8:a av 15 starter. Matte jättenöjd då vi aldrig tränar rally nu för tiden.😊
Den 9:de mars hade vår hemmaklubb, Hallsbergs BK, lydnadstävling i startklassen. Där fick Amorras Excellenta Elsa, Zcilla starta då hon haft ett längre uppehåll med tävlandet pga mamnaledighet. Av 22 starter kom vi 3:a på 177,5 poäng. Inte illa då hon inte tävlat sedan i maj förra året. Matte jätteglad!.😊
På SSPK's årsmöte 2019 fick fyra av mina hundar utmärkelse som årets lydnadshund 2018. Det va Amorras Excellenta Elsa, Zcilla och hennes dotter Bäckatorpsskägget Zcilla's Zyril, Zyril som kom på delad första plats. Då blev det ingen 2:a men på plats 3 kom Chottans Cotton Alice, Zaphina och på,5:e plats kom Bamburs Talisha, ZåBra. Riktigt nöjd med att ha fyra hundar bland de fem bästa.
Den 3/3-19 hade SSPK sitt årsmöte och även där koras årets lydnadshund. Där kom Amorras Excellenta Elsa, Zcilla och hennes dotter Bäckatorpsskägget Zcilla's Zyril, Zyril på dela första plats. Då blev det ingen 2:a. Men på 3:be plats kom Chottans Cotton Alice, Zaphina och på 5:e plats kom Bamburs Talisha, ZåBra. Jättenöjd med att ha fyra hundar bland de fem bästa.
På dvärgschnauzerringens årsmöte 2019, fick fyra av mina hundar utmärkelse som årets lydnadshund 2018. BambursTalisha, ZåBra, kom 1:a, Chottans Cotton Alice, Zaphina och Amorras Excellenta Elsa, Zcilla kom båda på delad 2:a plats. Det gjorde att det va ingen 3:a men på 5:e plats kom min egenuppfödda Bäckatorpsskägget Zcilla's Zyril, Zyril. Känner mig så nöjd med att ha fyra av mina hundar bland de fem bästa.
Den 17/2-19 hade dvärgschnauzerringen årsmöte och då koras även årets hund. Mina tävlade då i lydnad. Bamburs Talisha, ZåBra, kom 1:a, Amorras Exellenta Elsa, Zcilla och Chottans Cotton Alice, Zaphina kom båda 2:a. Det gjorde att det blev ingen 3:a men på 5:e plats kom min Bäckatorpsskäggets Zcilla´s Zyril. Jag jättenöjd med att mina 4 tävlande hundar placerade sig bland de 5 första.
På lördagen den 5/1 var det dagtävling och då var det 27 starter. Där vann Zyril på 185 poäng. Helt otroligt att få samma poäng två dagar efter varandra och för två olika domare.
Vi började år 2019 med att Zyril fick starta i starklass lydnad på vår Nyårscup som vi har på vår hemmsklubb, Hallsbergs BK. Fredagen den 4/1 var det kvällstävling, där fick hon 185 poäng av 200 möjliga och kom på en 2:a plats av 18 starter

Senaste kommentarer

02.11 | 11:23

Hejsan Ja valparna är 4 veckor och alla är tingade. Är ni intresserade av ...

02.11 | 09:31

Hej! Vi har sett att du har en kull planerad på Höst, har valparna kommit ä...

19.05 | 17:27

Just nu har jag inga vita valpar, men till hösten kommer jag och få...

19.05 | 17:20

Hej! Vi är ute efter en vit hane, har ni några vita valpar till salu mvh Janne