Bäckatorpsskäggets hemsida

Nu har alla valparna från Zindy's kull flyttat till sina hem. En tik stannar kvar i kenneln och jag är så glad att jag fått så otroligt fina familjer till de övriga valparna. Jag önskar er alla ett stort lycka till med era valpar, och  hoppas att er valp ska skänka er många goa stunder och härliga år tillsammans med er.

💖💖💖💖💖💖LYCKA TILL!🐕🐕🐕🐕🐕🐕

Kvar i kenneln stannar en tik som nu heter Zeritha. Tack Kerstin för hjälp med att ta ståbild på valparna.
Här har vi delar av en familj från Linköping. De har nu lilla Lexi hemma hos sig. På bilden är det husse Erik och två av barnen, Anton och Alma. Hemma finns också matte Aseel samt barnen Anna och Adam. Önskar er ett stort lycka till med er lilla Lexi.
Familj nummer fyra som kom och hämtade va Anna och Jesper från Forshaga. Med på bilden är även barn Arvid och Fabian. Deras lille hane ska heta Zixten. Önskar er ett stort lycka till med er lilla valp.
Här är det Gia och Jan från Stockholm som hämtar hem sin lille pojk, som kommer heta Zixten. Hoppas han kommer skänka er mycket glädje och att ni får många härliga år tllsammans.
Här har vi en familj från Nora som hämtar hem sin lilla Hedvig. Med på bilden är det matte, Maria och husse, Fredrik samt deras dotter Britta. Hemma finns också sönerna Folke och Einar. Önskar er ett stort lycka till med lilla fina Hedvig.
Här är det fina Flora som åker till Örebro. Där ska hon bo hos Malena och Björn. I familjen finns också barnen Marcus, Mimmi, Lucas och Niclas. Jag önskar er stort lycka till med er nya familjemedlem. Vid hämtningen va sonen Niclas med.
Här har de blivit 1 vecka unga. Det syns att mamma Zindy har gott om mat till dem alla. Hon är otroligt mån om sina småttingar. Ff är de väldigt jämna i storlek.
Här ligger Zindy's nyfödda valpar. 4 tikar och 2 hanar. Hela valpningen va över på 2,5 timmar. Jättebra jobbat av en tik som fått sin första kull.

Gia 25.05.2019 07:52

Har du namnat den andra hanen? Vi hade tänkt Milo men han kanske ska ha z-namn? Vi åker till Skottland 11-16 juni, hinner vi träffa valpen innan dess?

Christina 25.05.2019 08:35

Alla är namnade, men fritt fram att ge honom ett annat namn. I stamtavlan heter er Zezar. Det andra tar vi via mail.

Anna 23.05.2019 13:00

Åh va fina de är 😍 Vilken färg på halsbandet har Zixten? Vi längtar!

Christina 23.05.2019 13:09

Hanarna vågar blått och mörkgrönt hallsband. Vilken som är Sixten är inte bestämt än. Vill se deras personlighet lite mera först.

Senaste kommentarer

02.11 | 11:23

Hejsan Ja valparna är 4 veckor och alla är tingade. Är ni intresserade av ...

02.11 | 09:31

Hej! Vi har sett att du har en kull planerad på Höst, har valparna kommit ä...

19.05 | 17:27

Just nu har jag inga vita valpar, men till hösten kommer jag och få...

19.05 | 17:20

Hej! Vi är ute efter en vit hane, har ni några vita valpar till salu mvh Janne