Bäckatorpsskäggets hemsida

Olga's blogg

Hejsan!

Nu har Olgas valpar hunnit bli 8 veckor och alla har fått flytta till sina nya hem. Mona och jag är så otroligt glada för att fått så otroligt fina valpköpare som alla har hundvana på ett eller annat sätt. Vi vill säga stort GRATTIS till er alla, Kjell, Maria och Margareta.(Bilder kommer senare på valpköparna och deras respektive valp.)

Olga´s valpar

Olga har nu fått sina fina valar. Det blev tre stycken, en hane och två tikar, alla peppar/saltfärgade. Valpningen gick jättefint, och Olga tar så väl hand om sina valpar. En riktig "praktmamma". Fortfarande finns någon valp kvar som man kan få tinga. De är leveransklara tidigast 11 januari 2016.  Ring isf fall för kontakt 070-2115194. Christina

Här har valparna blivit nästan tre veckor gamla. Olga en fantastiskt duktig valpmamma. Tar väldigt bra hand om sina småttingar.
Olga med sina tre valpar. Här några dagar gamla. En hane och två tikar blev det. Alla peppar/salt.

Hejsan!

I höst har jag förmånen att få låna in en tik som är parad. Hon heter Small Block  Dainty Dance, kallas Olga, reg.nr: SE46447/2011. Det är hon som är på bilden ovanför. Bilden tagen i september då vi var till Öland på utställning där hon fick exellent och R-cert. En mycket trevlig och social tik, och hon ägs av Mona Malm. Hon är utställd med flera exellent och R-cert. Hon är parad med en lika trevlig och social hane som heter Brackets Halla Ballou, kallas Torsten, reg.nr: SE24870/2013, och ägs av Annelie Finnebäck. Han är både dansk, norsk och svensk utställningschampion. Jag tror mycket på denna kombination och förväntar mig mycket trevliga valpar som jag hoppas kommer komma ut i utställningsringarna framöver. Kommer de inte ut i ringarna, så räknar jag med att det blir mycket trevliga familjehundar. Båda avelshundarna är naturligtvis ögonlysta ua. Båda har också gjort mentalbeskrivning hund, MH med fina resultat.

Är ni intresserade av att se hanen så gå in på www.bracketskennel.se där kan ni se honom på bild.  

Valparna beräknas komma vecka 47. Vi följer både rasklubbens, SSPK:s och svenska kennelklubbens, SKK:s regler för avel samt försäljning.

När valparna är födda kommer jag lägga till en ny flik som kommer heta Olga´s blogg. Där kommer ni kunna följa valparnas första veckor i livet.

Är du intresserad av en valp så hör gärna av dig till mig, gärna på mitt mobilnummer 070-2115194 eller mailadressen ch.carlestav@yahoo.se

Man kan läsa mera om Olga och hennes valpar under fliken "Olga´s Blogg".

Senaste kommentarer

02.11 | 11:23

Hejsan Ja valparna är 4 veckor och alla är tingade. Är ni intresserade av ...

02.11 | 09:31

Hej! Vi har sett att du har en kull planerad på Höst, har valparna kommit ä...

19.05 | 17:27

Just nu har jag inga vita valpar, men till hösten kommer jag och få...

19.05 | 17:20

Hej! Vi är ute efter en vit hane, har ni några vita valpar till salu mvh Janne