Bäckatorpsskäggets hemsida

Här har vi Kipling som flyttar till sin nya familj här i Hallsberg. Han bor nu hos Veronica och Matias och deras barn Moa, Ida och Alma. Lycka till med er nya famlijemedlem.
Här är det Amigo som flyttar till Bankeryd. Där ska han bo hos Caroline och André (som inte hade möjlighet att vara med vid hämtningen) och deras dotter Emmy. Lycka till med er nya familjemedlem.
Här åker Zantos med sin nya husse och matte till Finspång. Lycka till Gullevi och Ralf med er nya familjemedlem
Här är det lilla Zelma som följer med sin nya matte Christine till Sollentuna. Lycka till Christine, med din nya familjemedlem.
Här är det Chili som åker till sin nya familj i Kristinehamn. Stefan (som ej var med vid hämtningen) och Lotta med barnen Stella, Vera och Filippa. På bilden är även Tassa med som är halvsyster till Chili. Hon är från ZåBra´s kull 2015. Lycka till med er nya familjemedlem.
Här har jag försökt få en bild på alla valparna samtidigt. Inte lätt. Från vänster har vi Zelma, Zantos, Amigo, Chili och Kipling. Mamma ZåBra kollar så allt går rätt till på bordet.

Här kommr en videon på valparna inspelad den 7/5 då de var 2,5 veckor gamla. Fröken gul är Zelma och det är hon som "gorrar". Fröken Orange är Chili, herr blå är Mr Kipling, herr grön är Zantoz Och peppar/salt-hanen har inte fått något band än, men heter Amigo.

Titta och njut!

Valparna nu på videon 2,5 veckor gamla.

Nu har valparna hunnit bli 13 dygn gamla. Först på bild är p/s-hanen, sedan svart hane, sedan s/s-hanen därefter kommer s/s-tik och sist svart tik som idag öppnat ögonen lite försiktigt.

Njut av de små liven.

Här nedan ser ni de små valparna som nu hunnit bli 5 dygn unga.

Först är svart/silver-hanen, sedan svarta hanen, därefter peppar/salt-hanen, Sedan svarta tiken och sist Svart/silver-tiken.

Njut av de små!

Här är pappan till valparna. Det är Jane's Alfa Adrian Key Keeper "Key " det är dem vänstra hunden.

Senaste kommentarer

02.11 | 11:23

Hejsan Ja valparna är 4 veckor och alla är tingade. Är ni intresserade av ...

02.11 | 09:31

Hej! Vi har sett att du har en kull planerad på Höst, har valparna kommit ä...

19.05 | 17:27

Just nu har jag inga vita valpar, men till hösten kommer jag och få...

19.05 | 17:20

Hej! Vi är ute efter en vit hane, har ni några vita valpar till salu mvh Janne