Bäckatorpsskäggets hemsida

Zcilla's valpar 2018

Sist av alla valpar att åka va Zture som numera heter Svante. Han bor med Emma i Malmö. Hans resa gick med tåg från Hallsberg till Malmö och det va en hemresa han tog väldigt lugn och fint. den trygga valp han nu är. Önskar dig Emma stort lycka till med Svante.
Här har vi lilla Zingo som fick flytta med matte Bim och husse Ollie till Gottland. Det resan funkade bra för hans del. Va lite gungit på båten, men det gick bra iaf. Önskar er ett stort lycka till med er fina Zingo.
Här har vi lilla Zello som fick flytta med Eva och Göran till Örebro. Även där gick resan hem bra. Jag önskar er ett stort lyka till med lilla Zello. (tyvärr är bilden liggande då jag höll kameran fel)
Här har vi lilla Zilwer som numera heter Miilo som numera bor tillsammans med Lotta och Stina i Örebro. Önskar er stort lycka till med fina Miilo.
Här har vi lilla Zmarta, som numera heter Vera som flyttat hem till Barbro i Töreboda. Önskar dig ett stort lycka till med fina Vera
Här är det Zindy, som nu heter Mimmi som just ska åka med sin matte Elin och husse Mikael till Mariestad där hon ska bo. Önskar er ett stort lycka till med er Mimmi.
Den första valpen att flytta va lilla Zewen. Han bor nu i Linköping med matte Ann och husse Görgen. Önskar er ett stort lycka till med lilla Zewen. (Tyvärr är bilden felvriden då jag höll kameran hel)
Här gosar veterinär Aram med lilla Zewen.
Så här coola är alla valparna vid besöket hos veterinär Aram.
Nu har några av mina barnbarn varit här och hälsat på valparna. Så härligt att se valparna så lugna och trygga.
Här är två av mina barnbarn och hälsar på valparna.
Nu har valparna blivit 2,5 veckor unga. Alla mår jättebra och utvecklas jättefint. Zcilla sitter nu gärna och ge dem di. De diar helt och Zcilla har bra med mjölk till en. De väger nu runt 600 gram. Än finns två svart/silverhanar och en peppar/salthane kvar för reservation. Vill man träffa pappan till valparna, så är det bara att säga till så får han komma hit när vi träffas. Tycker det är en stor fördel att kunna låta mina valpköparen få träffa både hanen och tiken.

Senaste kommentarer

02.11 | 11:23

Hejsan Ja valparna är 4 veckor och alla är tingade. Är ni intresserade av ...

02.11 | 09:31

Hej! Vi har sett att du har en kull planerad på Höst, har valparna kommit ä...

19.05 | 17:27

Just nu har jag inga vita valpar, men till hösten kommer jag och få...

19.05 | 17:20

Hej! Vi är ute efter en vit hane, har ni några vita valpar till salu mvh Janne